Afbeelding

Wethouder Spoon neemt nieuwste editie Bedrijvig Nieuw Voorne in ontvangst

Algemeen 640 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wethouder Economische Zaken Hellevoetsluis én agrarisch ondernemer Aart Jan Spoon heeft de tweede editie van het businessmagazine Bedrijvig Nieuw Voorne in ontvangst genomen. 

Het is geen toeval dat de wethouder deze editie persoonlijk overhandigd heeft gekregen. Er staat namelijk een boeiend interview met hem in het magazine, alsook vele andere interessante artikelen over lokale ondernemers op Voorne. 

Wethouder Spoon benadrukt bij de overhandiging van het magazine dat hij hoopt dat inwoners van Voorne aan de lokale ondernemers blijven denken. “Neem nou de horeca in de Vesting van Hellevoetsluis. Het is echt een hele trieste aanblik al die gesloten deuren. Ik hoop dat zoveel mogelijk inwoners de ondernemers die het moeilijk hebben blijven steunen. Dat kan bijvoorbeeld door regelmatig een maaltijd te bestellen bij een van de horecaondernemers en je inkopen te doen bij lokale ondernemers.”

Bedrijvig Nieuw Voorne is een uitgave van Groot Hellevoet Uitgeverij onder auspiciën van Business Club Nieuw Voorne. Medio 2021 is de volgende editie van Bedrijvig Nieuw Voorne te verwachten.

Leden van BCNV en lokale ondernemers ontvangen binnenkort een editie in de brievenbus.

Geen lid of ondernemer en wel nieuwsgierig? Je kunt het magazine hieronder inzien. Ook ligt het magazine binnenkort op verschillende leestafels op Voorne zoals onder meer bij het Cultuurhuis en het gemeentehuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant