Afbeelding
Koop Lokaal

Elke dag een verrassend kwaliteitsaanbod bij de Flavours to go shop

Algemeen 1.054 keer gelezen

Vierpolders – Een groot assortiment vers belegde broodjes, sappen, balletjes gehakt, maar ook snacks en een groot aanbod in sinterklaas- en kerstartikelen. Hiervoor kun je allemaal terecht bij de Flavours to go shop gevestigd in de shop van benzinestation DC Berkel op industrieterrein Seggelant-Zuid. 

‘Wij zitten hier al weer ruim zeven jaar’, vertelt Ferdy Kreft van de Flavours to go shop. ‘En, we zijn gewoon geopend! Wel houden we goed in de gaten dat er niet te veel mensen binnen zijn. Uit dat oogpunt stellen we het nu dus erg op prijs dat mensen van te voren hun bestelling opgeven. Dat kan met een telefoontje of een app via het nummer 06-29515282 en dan gaan wij aan de slag. Zo voorkomen we dat er te veel mensen tegelijkertijd staan te wachten. Eventuele grote bestellingen kunnen we in overleg ook bezorgen, thuis of op het werk.’ 

Verser kan niet 
‘Wij bereiden alles zelf ter plekke, verser kan dus echt niet. De ribeye braden we zelf, de kip en de rosbief, maar ook de truffelmayonaise, tomatensalsa en andere toppings maken we zelf, net als de broodsalades. En dat maakt ons echt wel uniek, net als de broodjes die we gebruiken. Dit zijn namelijk geen standaard broodjes, maar rustieke kwaliteitsbroodjes uit België. Hierdoor ondersteunen de broodjes dus echt de kwaliteit van onze verse producten die erop gaan en andersom.’

Broodje hertencarpaccio
 Nieuw in het assortiment en ook heel erg lekker, is een overheerlijk broodje hertencarpaccio. ‘Hier zit een beetje truffelmayonaise op, extra gerijpte old Amsterdamse kaas, gebrande amandeltjes, uitgebakken spekjes en wat cranberry compote’, aldus Ferdy. ‘Echt super lekker dus. Wat je ook haalt bij ons, je wordt er gewoon heel erg blij van! Dat is dus ook ons motto!’

Goudbekroond kerstbrood 
De vaste klanten weten dat al vanaf het begin van het bestaan van Flavours to go er ieder jaar rond de kerst ook kerststaven en overheerlijk kerstbrood te koop zijn. En deze superstol is dit jaar bekroond met goud. ‘Dat betekent dat onze ambachtelijke bakker er een gouden certificaat voor heeft gekregen van Het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen’, zegt Ferdy trots. ‘En dat is niet zo vreemd, want dit is gewoon een hartstikke mooi kerstbrood. Het is gemaakt van heel zacht deeg en smelt haast op je tong. De grootste weegt bijna anderhalve kilo en daar zitten maar liefst drie rollen zuivere amandelspijs in. Ook zitten er saffraan, krenten en rozijnen in en heeft het een topic van gebrande amandelen. Ik heb er altijd maar een paar op voorraad, dus klanten die het willen kopen, kunnen het beter van te voren even bestellen. Ook is het een heel leuk idee om deze kerststollen voor bedrijven te voorzien van een bedrijfslogo van marsepein. Leuk én lekker als kerstgeschenk aan personeel of bedrijfsrelaties. De broden zijn verkrijgbaar in meerdere maten en de prijzen beginnen bij € 9,50. Willen mensen meer weten, dan kan men even bellen of appen via het nummer 06-29515282 of een mailtje sturen naar fk.fl avourstogo@gmail.com’

Vleesland 
Flavours to go is ook een afhaalloket voor Vleesland. Dit vlees is van superieure kwaliteit en afkomstig van De Zeeuw. Zij leverden eerst alleen aan de horeca, maar richten zich nu ook op de particuliere sector. Zij hebben een webshop (www.vleesland.nl) waarop men een bestelling kan doorgeven. Deze bestellingen kunnen vervolgens bij Flavours to go worden afgehaald. De tussenhandel en transportkosten zijn uitgeschakeld, waardoor zij het vlees tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

De Flavours to go shop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 07.30 tot 15.00 uur, gevestigd op het industrieterrein Seggelant naast de N57. Kijk voor het volledige menu op hun website. Hier is ook meer informatie te vinden over de soorten catering die zij kunnen verzorgen. 

Flavours DC Berkel
Seggelant Zuid 1
3237 ME Vierpolders
Mob: 06 – 29 51 52 82
E-mail: fk.fl avourstogo@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant