Afbeelding
Robert van Herk

Grootse rondleidingen voor heel kleine gezelschappen

Algemeen 256 keer gelezen

Brielle - Vanaf december 2020 biedt Historisch Museum Den Briel zeer exclusieve rondleidingen voor heel kleine gezelschappen aan. Het maximaal aantal deelnemers per rondleiding is drie personen. Enthousiaste, ervaren rondleiders nemen de deelnemers mee door het gehele museum: de rondleiding heeft het karakter van een privérondleiding op maat.

Doelgroep is de in geschiedenis geïnteresseerden vanaf 16 jaar. De prijs voor een exclusieve rondleiding is tijdelijk verlaagd en bedraagt € 15 per gezelschap van max. 3 personen + de entréeprijs (kortingskaarten zijn geldig).

Te reserveren dagen en tijden
Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 11 en 14 uur, op zondag om 14 uur.

Reserveren voor de rondleiding
Voor de rondleiding (en bijbehorend tijdslot) dient minimaal 2 weken van te voren gereserveerd te worden. Dat kan door een e-mail te sturen aan info@historischmuseumdenbriel.nl.

Reserveren van gewone tickets zonder rondleiding
Vooraf reserveren van een ticket online is noodzakelijk. Dat kan via https://www.historischmuseumdenbriel.nl of via de qr code.

Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar.

Algemene info www.historischmuseumdenbriel.nl Facebook https://www.facebook.com/pages/De-Tachtigjarige-Oorlog- Historisch-Museum-Den-Briel/118270701695580

Twitter: @MuseumDenBriel; Instagram: @museumdenbriel

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant