Afbeelding

Op de koffie achter de pc

di 12 jan 2021, 12:24 Algemeen

Dinsdagochtend 19 januari van 10 – 11 uur, is er een wekelijks online koffie uurtje met Beatrice van Tilburg, sociaal makelaar ouderen van Kwadraad Maatschappelijk werk. U bent van harte welkom!

Door de coronamaatregelen is elkaar ontmoeten en bijkletsen onder het genot van een kopje koffie niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Vooral voor ouderen is dit een gemis.

Het is voor iedereen een beetje nog een beetje wennen, maar inmiddels wordt er steeds meer vanuit de eigen huiskamer gezamenlijk koffie gedronken via het beeldscherm. Gesprekken komen vanzelf op gang. Niemand verplicht u tot het stellen van vragen of het geven van antwoorden. Wilt u alleen luisteren, dan kan dat natuurlijk ook.

Iedereen kan zonder aanmelden deelnemen via de activiteit, aangekondigd in de agenda van www.fijnjetezien.nl. Door te klikken op Ja, ik kom op de koffie, komt u automatisch op de pagina die u toegang geeft tot het online koffiedrinken.

Hulp nodig bij videobellen?

Het videobellen is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar daarbij helpen zij u graag. En omdat voor veel mensen beeldbellen een nieuwe uitdaging is, hebben ze daar alle begrip voor. U bent dus niet de enige en het is meteen een mooi moment om dit te oefenen.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig? Bel dan naar Beatrice van Tilburg 06 40655162 of mail naar b.vantilburg@kwadraad.nl

Uit de krant