Afbeelding
MdN

Jumbo Brielle wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Algemeen 1.962 keer gelezen

Brielle - Op woensdag 10 februari verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten. De Jumbo winkel aan de Thoelaverweg 1 in Brielle krijgt op dit moment namelijk een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals de nieuwe Schmidt Zeevis. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker opgezet, waardoor klanten nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. 

Er was al een Pick Up Point, maar de winkel bezorgt vanaf de opening ook thuis. De winkel sloot op woensdag 20 januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 10 februari kunnen inwoners van Brielle en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.  

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 14 februari). Ondernemer Hans de Vette vertelt: “In 2003 was onze winkel de eerste Jumbo winkel in Zuid-Holland en pas de 64e van Nederland, terwijl er nu bijna 700 zijn. We zijn er erg trots op dat we onze klanten na de verbouwing opnieuw kunnen verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De nieuwe winkel wordt prachtig en telt ruim 1.800 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo maken Jumbo medewerkers ter plekke verse maaltijden om thuis op te warmen. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Er is extra aandacht in de winkel voor vegetarische en veganistische producten. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over een zelfscanplein beschikken waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

HEMA assortiment
In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Jumbo Pick Up Point en thuisbezorging
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag op bij deze speciale balie. Daarnaast is het ook mogelijk om boodschappen thuis te laten bezorgen.





Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant