Afbeelding

Open Huis Maerlant online!

Algemeen 1.183 keer gelezen

Brielle - Het is op dit moment niet verantwoord om leerlingen uit groep 7 en 8 te ontvangen voor het Open Huis op het Maerlant. Omdat ze ook niet kunnen voorspellen dat dat op korte termijn wel mogelijk is, organiseren ze online Open Huis op vrijdagavond 19 februari.

Ouders en leerlingen die geïnteresseerd zijn in de vmbo-opleidingen (support, basis, kader, gemengde en theoretische leerweg) zijn om 18:00 uur uitgenodigd.

Het Open Huis voor havo en vwo (inclusief gymnasium) start om 19:30 uur. Deelname vindt plaats via een link op de website www.maerlant.eu.

Maerlant Talkshow

Via de website kom je op 19 februari terecht in een online omgeving waar een live-uitzending plaatsvindt, de eerste Maerlant Talkshow. Middels een gesprek word je geïnformeerd over alles wat Maerlant te bieden heeft. Dan gaat het onder andere over GRIP op Leren, over flextra-lessen, over p-tijd, over coaching, over hoe ze omgaan met ‘dubbele adviezen’, over wat ze in de brugklas allemaal doen en nog veel meer. Ook is het mogelijk via de chat live vragen te stellen. Een aantal van die vragen zal ook live gesteld worden aan de talkshowgasten.

Vragen die niet live in de uitzending kunnen worden beantwoord, en vragen die via mail worden gesteld, worden uiteraard zo snel mogelijk beantwoord.

Lessen en andere activiteiten

Natuurlijk is er ook een impressie van hoe het in lessen toegaat, hoe het prachtige gebouw er van de binnenkant uitziet, over de praktijklessen en muziek, het natuur-/scheikunde lab en nog veel meer.

Ze gaan er op het Maerlant van uit dat ze de nieuwe brugklassers volgend schooljaar gewoon op school ontvangen. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden. Kijk je mee?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant