Afbeelding

Geslaagde workshop sociale vaardigheden bij Horsepower Kids Training

Algemeen 206 keer gelezen

Tinte - Onder professionele begeleiding van Kirsten, heeft een tiental kinderen donderdag deelgenomen aan de workshop ‘Sociale Vaardigheden’, die in samenwerking met stichting PUSH was georganiseerd.

Wie kunnen de kinderen daar beter bij helpen dan paarden. Zij passen zich al eeuwen aan in hun kudde en aan een veranderende omgeving. Door dit natuurlijk gedrag te vertalen naar onze taal, leren we van ons eigen gedrag en hoe we met het gedrag van anderen om kunnen gaan.

Tijdens deze workshop bij Horsepower Kids Training ontdekten de kinderen meer over zichzelf door met de pony in beweging te komen en met de andere kinderen samen te werken.

Een enthousiaste groep kids was goed aan het samenwerken waarbij de pony’s op hun gedrag en energie reageerden. Vele succeservaringen bij de groep, waardoor alle kinderen met een goed gevoel om 16:00 richting huis gingen.

HorsePower Kids Training verzorgt meerdere cursussen, bijvoorbeeld individuele coaching maar ook ouder-kind training. Op www.horsepower-kidstraining.nl kunt u meer informatie lezen over deze mooie werkwijze.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant