Afbeelding

Belastingservice SBO nu ook in Brielle!

Algemeen 251 keer gelezen

Brielle - In 2021 slaan Welzijn Ouderen en het SBO (Service Bureau Ouderen) de handen ineen. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat inwoners van gemeente Brielle (met een laag inkomen en weinig spaargeld) hun belastingaangifte over 2020 door ervaren vrijwilligers kunnen laten invullen. Per aangifte moet er € 10,- betaald worden.

Het SBO biedt deze service al enige jaren met succes in Hellevoetsluis aan. Ieder jaar helpt een groep vrijwilligers in de maanden maart en april gemiddeld 135 klanten met het invullen van hun aangifte. Het afgelopen jaar zat hier ook een aantal nieuwe klanten uit Brielle bij. Omdat in Brielle geen mogelijkheid meer was om in de eigen gemeente geholpen te worden bij het invullen van de aangifte, werken beide stichtingen hierin nu samen.

Valt u binnen de doelgroep en wilt u uw aangifte door het SBO laten invullen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 – 13:00 uur contact opnemen met het kantoor en vragen naar Peter Koert. U kunt hen bellen op 0181-322273, mailen naar raadendaad@sbohellevoetsluis.com of op de website www.sbonu.nl een contactformulier invullen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant