Afbeelding
Foto: Pixabay

Stichting Leergeld helpt ook kinderen uit ondernemersgezinnen

Algemeen 183 keer gelezen

Regio - Per 1 januari 2021 is een volgende fase gestart binnen de TOZO(Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers) de overheidssteun tijdens de coronacrisis voor zelfstandig ondernemers. 

In deze fase ondersteunen gemeenten zelfstandig ondernemers waar nodig om zich voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Als zelfstandig ondernemer of als werknemer in loondienst. Alle zelfstandigen met een hulpvraag, die redelijkerwijs niet in staat zijn om zonder hulp verder te komen, kunnen met hun hulpvraag bij de gemeente terecht. Gemeenten inventariseren samen met zelfstandig ondernemers of en welke ondersteuning nodig is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om financiële hulp, coaching, advies, bij- of omscholing en heroriëntatie.

Heeft u al een TOZO bijdrage of komt u in aanmerking voor deze regeling dan biedt Stichting Leergeld Voorne-Putten faciliteiten voor uw kinderen. Denk aan de contributie voor voetbal of zwemles, scouting, muziekles, bepaalde schoolkosten en andere zaken waardoor ook uw kind kan meedoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant