Op veel plekken hangt de Geuzenvlag al!
Op veel plekken hangt de Geuzenvlag al!

Alternatieve 1 aprilviering in Brielle

Algemeen 894 keer gelezen

Briellenaren laten 1 april niet zomaar voorbij gaan. Overal hangen Spaanse en Geuzenvlaggen en de speciaal aangemaakte inspiratiepagina voor dit jaar (www.beleefbrielle.nl/1april2021) is reeds door duizenden mensen bekeken.

Veel enthousiaste Briellenaren bestelden een 1 aprilmand, gevuld door de Brielse winkeliers met typische 1 april-producten. En ook voor de digitale museumtour, de speciale Kidsquiz of de Pubquiz voor volwassenen op de avond van 1 april, wordt gretig ingeschreven. (Voor veel activiteiten is het overigens nog mogelijk last-minute gratis online-tickets te boeken; bekijk hiervoor de inspiratiepagina).

Bij onze ‘Brielsche taveernen’ haal je, als je er op tijd bij bent, op 1 april een Raasdonder-maaltijd af. Kijk op de social media van de deelnemende horeca: Café Het Vervolg, restaurant Nouba, Café Honky Tonk, de Brielsche aap, Café Lets DenS, Hotel-Restaurant de Zalm, ’t Swarte Schaep, De Hoofdwacht of ’t Kont van het Paard.

Hoe gezellig is jullie 1 april thuisfeestje? Maak een leuke, grappige, ludieke of gezellige (familie)foto deze 1 april en stuur deze naar foto@beleefbrielle.nl. De leukste foto’s worden gedeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant