Afbeelding
Jaap Reedijk

Brielsch Collectief blijft positief

Algemeen 959 keer gelezen

Afgelopen vrijdag zou het Brielsch Collectief, dat gevormd werd tijdens ‘De Tuin Van’ in de zomer van 2020, eindelijk terugkomen naar BREStheater. Helaas gooide corona ook dit keer weer roet in het eten. De voorstelling kon voor de 3e keer niet doorgaan.

Maar, zoals we van hen gewend zijn, bleef het Brielsch Collectief positief! Omdat deze jonge muzikanten nu toch echt wel hun nieuwe muziek aan jullie willen gaan laten horen, besloten zij samen met BREStheater om de voorstelling niet nog verder vooruit te schuiven. In plaats daarvan organiseren zij een livestream.

Het collectief, bestaande uit Maerlant Collective, Dousleaf & Randall de Randamie, zal tijdens deze livestream een mix laten horen van muziek en spoken word. De livestream sluit aan bij de huidige tijd met als hoofdboodschap: Blijf Positief.

Kaartjes voor de livestream kosten slechts één euro. Het is echter ook mogelijk om meer te betalen voor een kaartje. Hiermee wordt jong talent ondersteund.

Voor iedereen die wel wat positiviteit kan gebruiken en zin heeft in muziek van nieuw Briels talent: de kaartjes zijn te vinden op de website van BREStheater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant