Afbeelding

Diplomazwemmen in de Dukdalf

Algemeen 1.265 keer gelezen

Brielle - Zwembad de Dukdalf is vanaf december 2020 gesloten geweest voor al het publiek, maar gelukkig mochten ze 16 maart weer met zwemlessen voor het Zwem ABC gaan starten.

Het was voor iedereen feest dat ze weer mochten beginnen, voor zowel de zwemjuffen als de kinderen. Ze zijn in vliegende vaart gestart, het hele systeem is veranderd en de zwemdagen en tijden zijn allemaal veranderd om maar zo veel  mogelijk kinderen te kunnen laten zwemmen.

Op 15 april zouden de eerste 16 kinderen voor A afzwemmen, maar dat werden er uiteindelijk maar 4 omdat de rest in thuisquarantaine zat. Maar een week later hebben ze toch afgezwommen. In diezelfde week is er ook diploma gezwommen voor B en C.

Wat normaal altijd een feest is voor de hele familie als de kinderen gaan diplomazwemmen, was het nu alleen maar een feestje met de zwemjuf, want publiek mogen ze nog niet ontvangen. Maar de zwemjuffen hebben hun best gedaan om er voor de kinderen een leuk feestje van te maken en ze zijn allemaal geslaagd.

Van de Nationale raad zwemdiploma’s is er een gedelegeerde geweest en deze was zeer tevreden over het niveau van de kinderen.

De volgende kinderen hebben gezwommen voor hun diploma:

Donderdag 15 en 22 april 2021: A-diploma: Noëmi Langendoen, Olivier Selens, Mila Witvliet, Shaniley Jorissen, Sterre van Lenten, Marielle McDowell, Lisanne Petersen, Djazz Leutscher, Victoria Musiejuk, Morris Nieuwpoort, Duncan Vellekoop, Jip van de Westelaken, Lauren Westra, Nikki van der Wildt

Dinsdag 20 april 2021: B-diploma: Teun Willighagen, Sil Nijenhuis, Quinten Gerrits, Loïs van der Linden, Steef van der Wolf, Abbigail Kloosterman, Naomi Kreft, Diara Molnár, Odette Louwerens.

Woensdag 21 april 2021: C-diploma: Laurinn de Jonge, Hein Wolters, Wessel Roest, Stacey van Assenberg van Eijsden, Huw Lenahan, Violet Siefers.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant