Afbeelding

Kennismakingscursus hardlopen ‘Start Your Run’

Algemeen 217 keer gelezen

Oostvoorne - Denk jij aan fitter worden en lekker bewegen? Alleen weet je niet goed waar je moet beginnen? Dat snappen ze bij de Running Pilots Oostvoorne en daarom ben je bij hen precies op de juiste plek beland. 

Zij loodsen je over die lastige drempels heen en bieden je een advies op maat. Of misschien heb jij juist loopmaatjes en een trainer nodig? Zij kunnen dit bieden in de kennismakingscursus, met professionele, gediplomeerde en enthousiaste trainers. Leer in 5 weken blessure vrij hard te lopen. De aanvang van deze cursus is woensdag 26 mei 2021, de cursus wordt gegeven op woensdagavond en op zaterdagmorgen. De nieuwe ‘Start Your Run’ kennismakingscursus: ervaar het hardlopen in een groep, met een trainer die je van tips en tricks voorziet. 

Ben je beginnend loper, of wil je weer starten en vertrouwen krijgen na een blessure, dit is de ideale manier om in (weer) in het ritme te komen. Schrijf je nu in via: https/www.runningpilotsoostvoorne.nl/cursussen. Voor meer info kun je e-mailen naar: info@runningpilotsoostvoorne.nl 

De kosten voor deze cursus zin € 39,50, incl. een functioneel hardloopshirt, zolang de voorraad strekt….. En vergeet niet, bij de Running Pilots Oostvoorne, Just Run 4 Fun!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant