Afbeelding

Vrijheidsbos zoekt een nieuwe voorzitter

Algemeen 238 keer gelezen

Brielle - Na 21 jaar, waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter, neemt Rein Groen per 1 juli afscheid van het bestuur van het Vrijheidsbos. 

‘Met veel plezier ben ik vanaf het begin betrokken geweest bij dit project langs de Brielse Maas. We hebben mooie dingen bereikt. Met Margriet Bezemer een prijs van de provincie Z-H binnengehaald waardoor picknicktafels, een schommel en andere speelornamenten konden worden geplaatst. Er zijn twee websites ontwikkeld. De een met het laatste nieuws en één met verhalen waarom mensen een boom hebben aangeschaft. Twee keer per jaar worden de DoeDagen georganiseerd. Ook hier komen vele bomenbezitters de handen uit de mouwen steken. Er is een groep maaiers die de bomen toegankelijk houden. Voor mij is het tijd voor andere dingen vandaar deze oproep; we zoeken een nieuwe voorzitter’, aldus Rein. 

De voorzitter onderhoudt de contacten met Gemeente en Staatsbosbeheer, is het aanspreekpunt en neemt initiatieven om het bos meer onder de aandacht te krijgen. Heeft u interesse, mail dan naar reingroen@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant