Afbeelding

Bewust Voorne-Putten Festival: speciale editie!

Algemeen 204 keer gelezen

Brielle - Kom naar dit evenement vol workshops en belevingen op zondag 4 juli op het groene eiland van de Brielsche aap!

Heb jij interesse in wellness, persoonlijke groei, mindfulness en bewust leven en wil je je na al deze maanden weer eens live laten inspireren? Dat kan! Op 4 juli organiseren ze een speciale editie van het Bewust Voorne-Putten Festival, gepland rondom de coronaregels. Op deze editie worden 33 workshops en belevingen gehouden over de hele dag, en jij kunt daarbij zijn.

Hoe doe ik dat?

Je koopt tickets via www.bewustvoorneputten.nl voor één van de drie tijdvakken van het festival (10.00 - 12.00 , 12.45 – 14.45 of 15.30 – 17.30 uur) en volgt binnen dat tijdvak drie verschillende workshops (of je kiest voor 2 workshops én een VIP-behandeling!). Let op: per workshop zit er een max op het aantal inschrijvingen; dus boek op tijd!

Je meldt je vervolgens op 4 juli op de Brielsche aap bij de ingang, een kwartier voor aanvang van het tijdvak en vult de gezondheidscheck in. Gastvrouwen begeleiden je naar de workshopplekken op het eiland. Je kunt uiteraard ook voor twee of drie tijdvakken reserveren (hiervoor moet je twee of drie keer een kaart kopen)

Op het terrein is een looproute uitgezet, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen houden. En natuurlijk kun je voor- of nadien een heerlijk hapje of drankje op het terras van de aap nuttigen (reserveren aangeraden). Parkeren is gratis op het Jumbo parkeerterrein aan de Thoelaverweg in Brielle, op twee minuten loopafstand van het eilandje. Meer informatie vind je op www.bewustvoorneputten.nl/festival of volg het wellness-platform via facebook.com/bewust.voorneputten of instagram.com/bewustvoorneputten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant