Voorne Atletiek heeft een prachtige eigen atletiekbaan
Voorne Atletiek heeft een prachtige eigen atletiekbaan

Start beginnerscursus hardlopen bij Voorne Atletiek

Algemeen 492 keer gelezen

Aarzel niet langer! De corona-kilo’s meer dan zat? Weer fit worden?

Graag leren hardlopen en op zoek naar een echt gezellige vereniging met deskundige trainers? Meld je dan aan voor de beginnerscursus. Zij geven je deskundig advies, leren je een goede en gezonde loopstijl aan en lopen in een groep stimuleert enorm.

Voorne Atletiek start op woensdagochtend 23 juni weer met een beginnerscursus. Elke woensdagochtend en vrijdagochtend vanaf 9.00 uur wordt er getraind vanaf het parkeerterrein naast Hotel ’t Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. Het einddoel van deze beginnerscursus is om 5km non-stop te kunnen hardlopen.

Loop je liever ’s avonds?
Voorne Atletiek start op dinsdagavond 22 juni weer een beginnerscursus. Elke dinsdagavond en donderdagavond vanaf 19.15 uur wordt er getraind vanaf het clubgebouw van Voorne Atletiek, Geuzenpark 3 in Vierpolders. Het einddoel van deze beginnerscursus is eveneens 5 km non-stop te kunnen hardlopen.

De trainingen op de ochtenden vinden grotendeels plaats in het prachtige duingebied van Oostvoorne terwijl op de avonden de trainingen plaatsvinden op de verharde weg en op hun prachtige atletiekbaan.

De beginnerscursus is in het bijzonder voor de beginnende hardloper, die samen met andere beginnende lopers kennis wil maken met de loopsport. In circa 10 weken tijd train je volgens de richtlijnen van de Atletiekunie en onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde trainers in een veilige sportomgeving. De belasting van de trainingen wordt geheel afgestemd op het niveau van de groep. Er wordt gestart met een lage belasting tijdens de trainingen en gedurende de cursus wordt de belasting geleidelijk opgevoerd. In september stroom je door naar de volgende groep.

Kun je een keertje niet op voornoemde dagen? Geen nood. In overleg plannen ze een aantal inhaallessen in op de zaterdagochtend.

Meer informatie?
Kom naar de informatiebijeenkomst op woensdagochtend 16 juni om 10.45 uur in Hotel ’t Wapen van Marion in Oostvoorne of op donderdagavond 17 juni om 19.30 uur in het clubgebouw, Geuzenpark 3 in Vierpolders.

Bij Voorne Atletiek train je 4 keer op proef mee. Daarna besluit je of je je inschrijft als lid van de vereniging. De kosten voor je eerste kwartaalabonnement bedragen slechts € 30,00. Vragen of vast aanmelden? Stuur een e-mail naar trainerscommissie@voorneatletiek.com

De trainingen vinden ook plaats in het buitengebied
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant