Afbeelding

Tuintjesmarkt in de wijk Zuurland

Algemeen 563 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 24 juli a.s. van 9:00 – 16:00 uur wordt, bij voldoende belangstelling, voor het eerst een tuintjesmarkt georganiseerd in de wijk Zuurland in Brielle.

Initiatiefneemster Silvana heeft alle bewoners van Zuurland een flyer bezorgd. Ook bij de PLUS-markt en Primera hangt een flyer. Een tuintjesmarkt is in Brielle al een bekend fenomeen o.a. in de wijk Rugge. Hopelijk gaat het ook in Zuurland een succes worden en kan het na deze keer een vervolg krijgen. Hoe meer mensen mee doen, hoe aantrekkelijker een tuintjesmarkt is. Silvana hoopt dan ook van harte dat veel bewoners hun te verkopen spullen in hun voortuin zullen uitstallen. Informatie hierover is ook te vinden op http://www.wijkraad-zuurland.nl. Bezoekers uit heel Brielle en omgeving zijn uiteraard welkom om langs de tuintjesmarkt te struinen.

Wanneer bewoners van de wijk Zuurland interesse hebben om mee te doen, kunnen zij contact opnemen met Silvana op haar mobiele nummer: 06-24252542 via whatsapp of bel haar na 15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant