De Brielse zanger Ger Vos wist de sfeer er goed in te brengen (Foto: Wil van Balen)
De Brielse zanger Ger Vos wist de sfeer er goed in te brengen (Foto: Wil van Balen) Wil van Balen

Appartementencomplex de Geuzenhof in Brielle bestaat 10 jaar!

Algemeen 1.906 keer gelezen

Zaterdag 18 september is op feestelijke wijze bij stilgestaan bij het 10-jarig bestaan van de Geuzenhof door de bewoners en enkele genodigden.  De feestmiddag werd geopend door de voorzitter van de bewonerscommissie mevrouw Joke Sunder, waarna zij het woord gaf aan burgemeester Gregor Rensen, die met wethouder Bert van Ravenhorst aanwezig was bij het 10-jarig bestaan van dit bijzondere complex.

De burgemeester sprak lovende woorden over het woongenot in de Geuzenhof en legde natuurlijk een link naar de naam van het complex en de geuzenstad. Tevens werd er aandacht geschonken aan de oudste bewoonster, mevrouw Jeanne Blankenstein. Daarna werd het woord gegeven aan de heer Remco Bouter, manager bedrijfsvoering van de SOR. Hij haalde onder andere herinneringen op over perikelen rondom de bouw en het kunstwerk in de hal dat de nodige zorg gaf bij het plaatsen. De bewoners die met veel plezier in het gebouw wonen, werden naast hapjes en drankjes getrakteerd op een muzikale verrassing, geheel belangeloos verzorgd door de bekende Brielse zanger Ger Vos, die de sfeer er goed in wist te brengen. Als extraatje gaf Hans Vrekke nog een optreden. Hans verzorgde tevens de techniek van Ger deze middag. 

In de Geuzenhof is een actieve vrijwilligersgroep. Zij organiseren diverse activiteiten, zoals koffie drinken met elkaar, een drankje in de recreatiezaal, biljart middagen, kaart- en filmavonden en niet te vergeten de bingo, jeu de boules en bij slecht weer de spelletjes middagen. En de Geuzenmaaltijd op 1 april mag natuurlijk ook niet ontbreken! Daarnaast bestaat er de mogelijkheid op feestdagen in te schrijven voor een heerlijk diner. Dit allemaal maakt het woongenot in de Geuzenhof extra prettig. Op naar de volgende tien jaar!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant