Afbeelding

Herfstconcert En Chantant 16 oktober

Algemeen 144 keer gelezen

Op 16 oktober geeft Vocaal Ensemble ‘En Chantant’ een herfstconcert in de St. Catharijne Kerk van Brielle. Ze laten u kennismaken met een muzikale vertolking van wat wij mensen kunnen ervaren bij een nieuwe dag of een nieuw begin. 

U hoort o.a. muziek van Sibelius, Nystedt, Elgar, Pärt en Rheinberger. Zoals u van hen gewend bent, krijgt u een sfeervolle muzikale avond met bijzondere muziek, vertolkt door gepassioneerde zangers.

En Chantant staat bij dit concert opnieuw onder leiding van Mirjam van den Hoek. Zij maakte al vroeg kennis met muziek middels viool- en pianolessen. In het zesde jaar van het VWO begon ze met de vooropleiding koordirectie bij Wiecher Mandemaker om zich voor te bereiden op de Bachelor Koordirectie. In 2018 studeerde ze bij Mandemaker af, aan het conservatorium van Rotterdam. Tegenwoordig dirigeert van den Hoek een vijftal koren, waaronder twee kamerkoren. Ook zingt ze bij de Laurenscantorij waar ze tevens regelmatig dirigeert. Daarnaast studeert van den Hoek voor haar Master Koordirectie bij Luc Anthonis in Antwerpen.

Redenen te over om naar dit concert te komen luisteren!

In deze periode van (toch nog) corona hanteren zij uiteraard de richtlijnen van het R.I.V.M. U krijgt bij aanvang van het concert een korte , heldere uitleg hierover. Zo bieden ze een ieder voldoende duidelijkheid en veiligheid en kunt u toch komen genieten van deze prachtige liederen.

Bij de ingang wordt uw QR-code gecontroleerd. Kaarten zijn t/m 14 oktober te bestellen via de website www.enchantant.nl en via de koorleden.

Uw entreebewijs is tevens een consumptiebon en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Entree €15,00

Vrienden van de Catharijne €12,50

Datum 16 oktober

Aanvang 20.00 uur

Kerk open vanaf 19.30 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant