Afbeelding
MdN

Routewijziging Buurtbus Voorne

Algemeen 450 keer gelezen

Brielle - Met ingang van maandag 22 november zal de buurtbus van Buurtbus Voorne binnen de wallen van de vesting van Brielle een aangepaste route gaan rijden. De reden hiervoor is dat in de komende maanden op het Slagveld herbestratingswerkzaamheden zullen gaan plaatsvinden. 

Hierdoor zullen de huidige haltes bij de Action en het Stadskantoor tijdelijk komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komen op-/uitstappunten op het Scharloo (bij de brug) en op de Lijnbaan (ter hoogte van het Arsenaal). Het Stadskantoor blijft dan via de aanwezige loopbrug bereikbaar. Doordat er een route gevolgd gaat worden, die langs Het Prinsenkwartier aan de M.H. Trompstraat loopt, zal ook daar op- en uitgestapt kunnen worden. Kijk op www.buurtbusvoorne.nl (Nieuws) voor o.a. de tijden, dat de bus daar zal passeren.

De bus van Buurtbus Voorne wordt bestuurd door vrijwilligers. Als u dat ook wat lijkt en tegen vrienden wil kunnen zeggen dat u in uw vrije tijd buschauffeur bent, stuurt u dan gewoon even een e-mail naar dienstleider@buurtbusvoorne.nl. Er zal dan contact worden opgenomen om u van de nodige informatie te voorzien. Buurtbus Voorne blijft altijd hopen op aanwas van nieuwe chauffeurs en chauffeuses!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant