Afbeelding

BV Voorne M22 winnen met 69-52 van BV Juventus

Algemeen 513 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag 13 november 2021 speelde het M22 team van BV Voorne een uitwedstrijd in Schiedam.

Direct na start van de wedstrijd begon Voorne sterk met een run van 9-0. Juventus had even geen antwoord op de snelle aanvallen van Voorne. Maar de statige zone verdediging van Juventus maakte het Voorne wel lastig met de aanvallen. Bij een stand van 17-10 ging Voorne de 2e periode in. De aanvallen liepen stroef en Voorne had moeite met de verdediging van Juventus en dat resulteerde zelfs dat in de 7e minuut van de 2e periode Juventus voorsprong nam in de wedstrijd. Voorne ging de rust in met een stand van 23-27 in het voordeel van Juventus.

Na uitleg in de kleedkamer hoe je deze statische zone kan doorbreken startte Voorne de 3e periode sterk en ging druk uitoefenen op de aanvallen van Juventus door een fullcourt press verdediging neer te zetten. In de 5e minuut van de 3e periode ging Voorne Juventus voorbij en liep steeds verder uit.

Voorne wint de wedstrijd overtuigend met 69-52!