Het houten speelgoed uit Sri Lanka in de Wereldwinkel
Het houten speelgoed uit Sri Lanka in de Wereldwinkel

Sinterklaas Kapoentje gooi wat in mijn schoentje…………

Algemeen 224 keer gelezen

Brielle - Als hij nu maar komt, denkt Esmee, die goede oude Sint uit Spanje met het Brielse geuzenschip!

Wees gerust Esmee, ze hebben van de Wereldwinkel de Sint al aan de telefoon gehad. Hij vroeg: hebben jullie wel mooi speelgoed voor die lieve Brielse kindertjes? Toen hij hoorde dat er heel veel moois is voor zijn kleine vriendjes was hij gerustgesteld.

Esmee, niet verder vertellen hoor. De Wereldwinkel heeft Sinterklaas aangeraden vooral houten speelgoed uit Sri Lanka te geven aan zijn Brielse vriendjes. Waarom? Het is mooi, duurzaam en veilig. En de mensen die het maken krijgen er een goed loon voor en zijn dan net zo blij als jij.

Esmee denkt na. Zijn er ook Sinterklaascadeautjes voor mijn papa en mama vraagt zij? Wat goed dat je eraan denkt, Esmee. Voor grote mensen zijn er prachtige kleine en grote cadeaus in de winkel, zoals bv. tapasschalen uit Tunesië, sieraden uit Guatemala, wintersjaals uit Nepal……….

En nu moet iedereen extra lief zijn, Esmee, want dan wordt de Sint nog guller! Esmee en de Wereldwinkel wensen iedereen een gezellig en spannend Sinterklaasfeest! En…zondagmiddag 28 november is de Wereldwinkel ook geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant