Floris van den Heuvel scoorde de 0-1 voor Vierpolders. (Archieffoto: Wil van Balen).

Vierpolders zakt naar voorlaatste plaats

Algemeen 230 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vierpolders verloor de derby bij FC Vlotbrug in Hellevoetsluis met 4-1 en zakte daardoor naar de voorlaatste plaats in de derde klasse C.

Die plek deelt de ploeg van trainer Hans de Heer nu met OVV en FC Vlotbrug. Door hun overwinning achterhaalden de Hellevoeters Vierpolders, dat na een behoorlijke start in de competitie nu hoe langer hoe meer moeite heeft om uit het lastige vaarwater te komen waarin de ploeg verzeild is geraakt.

‘Tot aan de rust was er weinig aan de hand,’ zo blikt Hans de Heer terug op de derby op sportpark De Kooistee in Hellevoetsluis. FC Vlotbrug had kansen, maar ze scoorden niet. Wij hadden er minstens zo veel. Jammer dat het alleen Floris van de Heuvel lukte om te scoren., want als we met een grotere voorsprong waren gaan rusten, zou dat niet onterecht zijn geweest.’

In de tweede helft ging het echter mis voor Vierpolders. ‘Vlotbrug kwam veel scherper uit de kleedkamer dan wij,’ zag Hans de Heer. ‘We werden terug gedrukt en toen de 1-1 viel, kregen ze vleugels. Toch hadden Vincent Bieling en Floris van den Heuvel ook nog kansen op de 2-2. Maar toen kregen we een strafschop tegen en die was beslissend.’

Zaterdag Speelt Vierpolders thuis tegen Rijnmond Hoogvliet Sport.