Afbeelding

Kerstdecoraties uit verre landen in de Wereldwinkel

vr 3 dec 2021, 09:00 Algemeen

Brielle - Ziet u ook een beetje op tegen de koude wintermaanden? Gelukkig hebben we natuurlijk eerst nog de feestdagen voor de boeg!

Laten we er warme dagen van maken met leuke kerstversieringen van vilt van importeur ‘Sjaal met Verhaal’. Deze leuke collectie wordt met de hand vervaardigd in Nepal. Leuk voor ín - of bíj de kerstboom. Maar ook heel leuk om gedurende de rest van de winter een fijn plekje te geven in woon- of kinderkamer. De sneeuwpopjes bijvoorbeeld zijn, behalve decoratief, ook heel functioneel op de ontbijttafel: doordat ze van binnen hol zijn, zijn ze ideaal als eierwarmer. En de vredesduifjes zijn in deze best wel turbulente tijd een heel welkom cadeautje. Verder zijn er natuurlijk ook engeltjes en sneeuwsterren voor in de boom of kerststalletjes in allerlei vormen en maten. Ook is het een goed idee om eens een kijkje te nemen in de Wereldwinkel als u een ‘warm’ cadeau zoekt voor kerst (of nog voor 5 december). Van ‘Sjaal met Verhaal’ zijn er ook heerlijk warme sjaals, omslagdoeken, gevoerde haarbanden en handwarmers. 

In december is de Wereldwinkel, Voorstraat 73 in Brielle, dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur en op de koopzondagen 5, 12 en 19 december ‘s middags tot 16.00 uur.

Uit de krant