Afbeelding
Afb. Verkeersonderneming

Ho ho ho, doe jezelf een fiets cadeau!

za 4 dec 2021, 08:30 Algemeen

We werken nog steeds veel vanuit huis. Moet je voor je werk toch de weg op? Ga dan met de fiets! Op de fiets naar je werk gaan is echt een momentje voor jezelf. Het werkt ontspannend en zorgt direct voor je dagelijkse beweging. Ook regent het minder vaak dan je denkt. 

Daarnaast is december natuurlijk de cadeaumaand bij uitstek. Doe jezelf daarom nú een fiets cadeau, die je straks in het voorjaar kan gaan gebruiken. Met de kortingsactie van De Verkeersonderneming, waarbij je tot €300,- korting krijgt op de aanschaf van een (elektrische) fiets, een speedpedelec of een e-scooter, wordt dit extra aantrekkelijk.

Yes dat wil ik!
Woon of werk je in één van de volgende gemeenten; Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard, Westvoorne of één van de havengebieden: Rozenburg, Pernis, Heijplaat, Maasvlakte, Europoort, Vondelingenplaat, Waal-Eemhaven, Merwe-Vierhaven of de Botlek. En ga je daarnaast minimaal 2 dagen per week met de auto naar het werk? Is je fiets aan vervanging toe of heb je geen fiets? In al deze gevallen kom je in aanmerking voor deze kortingsactie. Ben je enthousiast geworden, kijk dan op ways2go.nl/acties en klik op ‘Kortingsregeling Tweewielers’ voor alle voorwaarden en vul het aanmeldformulier in.

Samenwerking op het gebied van duurzaam mobiliteitsbeleid
De gemeenten op Voorne-Putten, Rijkswaterstaat, Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en De Verkeersonderneming werken samen aan het stimuleren van het fietsbeleid met als doel werknemers te enthousiasmeren om te fietsen. Fietsen is duurzaam en draagt bij aan een betere bereikbaarheid. Samen geven de partners bekendheid aan deze actie om het woon-werkverkeer in de Rotterdamse havens en op Voorne-Putten te verduurzamen. 

Uit de krant