De Wereldwinkel is te vinden aan de Voorstraat 73 in Brielle
De Wereldwinkel is te vinden aan de Voorstraat 73 in Brielle

Oude jaar 2021 maakt plaats voor het nieuwe jaar 2022

Algemeen 51 keer gelezen

Brielle - U hebt vast al gezien dat de Wereldwinkel aan de Voorstraat 73 voorlopig tot vrijdag 14 januari gesloten is in verband met de nieuwe coronamaatregelen.

Ze kunnen u nu even niet in de winkel welkom heten, maar ze kunnen u wel alle goeds wensen voor het nieuwe jaar. Hopelijk wordt het een jaar zonder corona!

Maar dit kan nog wel: mailen en afhalen. Stuur een mailtje naar wereldwinkelbrielle@gmail.com met vermelding van uw telefoonnummer en wensen. Een medewerker belt u terug en maakt een afspraak.

Dankzij u, de trouwe klanten, heeft de Wereldwinkel het jaar 2021 redelijk goed doorstaan. Hun dank geldt ook voor de bijna 40 vrijwillige medewerkers, die de mooie Fairtrade producten in de Wereldwinkel aan u presenteren. Producenten en ontwikkelingsprojecten in Nepal, Zimbabwe, Indonesië en India kon de Wereldwinkel daardoor ondersteunen met een gift, zodat daar de gevolgen van de pandemie ook wat dragelijker werden.

Ook in 2022 kunt u rekenen op hun inzet om u als trouwe klant mooie, meestal handgemaakte producten aan te bieden.

Een goede jaarwisseling en een gezond nieuw jaar wenst de Wereldwinkel u. Hopelijk zien we elkaar weer na 14 januari 2022 in de wereldwinkel.

Uit de krant