Afbeelding

Geuzendrive voor alle bridgers van Voorne aan Zee

Algemeen 432 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 14 mei organiseren de drie Brielse bridgeverenigingen gezamenlijk de ‘Geuzendrive’ voor alle bridgers die woonachtig zijn in de (toekomstige) gemeente Voorne aan Zee.

Uiteraard worden alle leden van de organiserende verenigingen (BC Brogilo, BV Kleiburg en BC Vierpolders) die in een andere gemeente wonen ook uitgenodigd zich te meten met andere bridgers. De Geuzendrive wordt gehouden in ’t Dijckhuis te Vierpolders.

Bij voldoende belangstelling zal er ’s morgens, ’s middags en ’s avonds een drive gehouden worden.

De drives worden georganiseerd in het kader van Brielle 2022 ‘Doe open de poort’. Het is dit jaar 450 jaar geleden dat Brielle als eerste stad in de Nederlanden werd bevrijd van de Spaanse overheersing. Zoals bekend speelden de Watergeuzen hierbij een belangrijke rol.

De inschrijving start op 1 april (dit is geen grap) en sluit als het maximum aantal deelnemers is bereikt, maar uiterlijk 21 april. Inschrijven kan via de website www.geuzendrive.nl.

Voor nadere informatie kunt u kijken op de website www.geuzendrive.nl. Noteer alvast de datum (14 mei 2022) in uw agenda!

Uit de krant