Afbeelding
Wil van Balen

Opera in Het Prinsenkwartier

Algemeen 248 keer gelezen

Brielle - Elke eerste woensdag van de maand kunt u bij Welzijn Ouderen in Het Prinsenkwartier luisteren en kijken naar een opera of operette. Omdat dit jaar de dodenherdenking op de eerste woensdag van mei valt, is de opera avond deze maand op woensdagavond 18 mei 2022. 

Ze draaien de opera La Donna del Lago van de componist Gioachino Rossini, gebaseerd op een gedicht van Walter Scott: The Lady of the Lake. Centraal in de opera staat Elena de dochter van Douglas de vroegere leermeester van koning Giacomo. De koning is in stilte verliefd op Elena maar haar vader wil dat zij met Rodrigo het hoofd van de Hooglanders gaat trouwen. De grote liefde van Elena is Malcolm. Bij de start van de opera is de koning in oorlog met de Hooglanders en Douglas. Wilt u weten hoe dit afloopt? Kom dan naar Welzijn Ouderen. 

De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om19.00 uur. Afloop ongeveer 21.35 uur. U vindt Het Prinsenkwartier op M.H. Trompstraat 135. Toegangsprijs € 3,50 en Catharinapashouders betalen € 1,50. (Pinnen of contactloos). Wilt u zeker zijn van een zitplaats, meldt u dan van tevoren aan. Welzijn Ouderen is telefonisch te bereiken via 0181-728281 (ma t.m vrij 10.00 en 13.30 uur). Of per email bij receptiewo@catharinastichting.nl

Uit de krant