Afbeelding

Intratuin viert 50e verjaardag!

Algemeen 192 keer gelezen

Rhoon - Ter ere van het 50-jarig bestaan van familiebedrijf Droogh viert Intratuin Rhoon feest! Een goed feestje vier je niet alleen en daarom ontwikkelden zij een bomvolle jubileumkrant, speciaal voor de klanten.

In dit ‘Feestblad’ vind je naast heel veel scherpe aanbiedingen onder andere ook het verhaal van Aad & Carolien Droogh. Ze blikken even terug in de tijd toen Aad nog planten en bomen verkocht vanuit zijn schuur aan huis.

Ze hebben diverse acties samengesteld zodat er voor ieder wat te kiezen is. Mooie groepskortingen zoals bijvoorbeeld alle siergrassen, alle olijfbomen, alle klimplanten of alle parasols nu met 25% korting! Dat is nog eens voordelig shoppen. Daarnaast geven ze ook hoge kortingen op tuinmeubelen, binnen- en buitenpotten, zijdebloemen en -planten en op de smakelijke deals uit de Proeftuin. Kortom reden genoeg om de winkel te komen bezoeken.

Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor de klanten. Koop jij voor 20 euro artikelen in de winkel, in de periode van 9 t/m 22 mei, dan ontvang je een deelnamecoupon bij de kassa. De deelnamecoupon vul je in en lever je in achter de kassa’s in de speciale Jubileum winactie ton. Ze hebben tot wel € 24.000,- aan prijzengeld te verdelen. Grote kans dus om te winnen, kom snel langs bij Intratuin Rhoon en vul jouw coupon in. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Uit de krant