Zonnig, druk en erg gezellig!
Zonnig, druk en erg gezellig!

Uniek Dorpsontbijt in Vierpolders

Algemeen 262 keer gelezen

Vierpolders - Mede dankzij het mooie weer was er afgelopen zondagochtend een uniek Dorpsontbijt, wat plaatsvond op de stoep van ’t Dijckhuis. 

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van ’t Dijckhuis en ter viering van Brielle 2022, 450 jaar Vrijheid was er voor ’t Dijckhuis een heus ontbijt georganiseerd waar 96 Vierpoldernaren zich voor op gegeven hadden. Dankzij giften en sponsoring van producten werd het een lekker gezond en uitgebreid ontbijt. Gebakken of gekookte eitjes, vers gesneden groenten en fruit, jus d’orange, croissant, krentenbol … Er was voldoende en aan spraakstof ontbrak het ook niet waardoor eenieder heerlijk bleef natafelen. 

De organisatie dankt hierbij nogmaals al haar sponsoren Tuinderij Vers, Jumbo Brielle, van der Voort, Hosk Growers, Arthur van Geest, Gebr. van der Harg, Globe Plant, Stichting Brielle 2022 en natuurlijk ook alle gezellige Vierpolderse deelnemers.

Het volgende evenement staat gepland op 25 juni, en wel het culturele evenement Vier Podia in de Polders. Hou de berichtgeving in de gaten.

Uit de krant