vlnr: Marc Lugten, Geertje van Rooijen, Desi van Aalst en Sylvia op de Weegh
vlnr: Marc Lugten, Geertje van Rooijen, Desi van Aalst en Sylvia op de Weegh

BTV E’68 en Fysio Brielle hebben elkaar gevonden

Algemeen 340 keer gelezen

Brielle - Fysio Brielle draagt Tennisvereniging BTV E’68 een warm hart toe en is een sponsorcontract aangegaan. Het sponsornet is opgehangen en om dit te vieren zijn de dames van Fysio Brielle afgelopen vrijdagmiddag in het zonnetje gezet. 

Onder het genot van een drankje en een hapje werd de samenwerking bezegeld en zijn de eerste plannen al gemaakt. De dames gaan de tennisbanen uitproberen en willen straks als de nieuwe padel banen op het park zijn aangelegd ook graag daar een balletje komen slaan. Het team vindt het leuk een bijdrage te leveren aan een vereniging die in opmars is en de plannen voor de toekomst klaar heeft staan. Niet alleen op tennis en padel gebied, maar ook op sociaal vlak wordt er hard aan de weg getimmerd bij BTV E’68. Met nieuwe initiatieven in de keuken en de kantine, nieuwe evenementen die op de rit staan; zoals een wijnproeverij, een Wimbledon gezelligheidstoernooi etc. Maar ook met een nieuw team dat de sponsoring onder zijn hoede heeft genomen. Marc Lugten is de nieuwe coördinator voor de sponsoring. Samen met Wouter Berkelaar en Pascal Lakerveld en op de achtergrond aangemoedigd door het team van Dennis Poldervaart voor de bar en de keuken worden de nieuwe plannen gesmeed. Zo ook dus met Fysio Brielle. 

De dames Geertje van Rooijen en Desi van Aalst zijn op 1 februari 2020 begonnen met hun praktijk. Inmiddels is het team compleet. Voor Fysiotherapie, Sportfysio, Handtherapie, Revalidatie, Dry Needling, Shockwave Therapie, Manuele Therapie en Revalidatie kun je terecht bij Fysio Brielle. Kortom, een nieuwe samenwerking, waar uiteraard een mooi plaatje bij hoort.

Uit de krant