Afbeelding

Wie neem jij mee voor een gezellig avondje Vier Podia in de Polders?

Algemeen 276 keer gelezen

Vierpolders - Het is bijna zover; aankomende zaterdagavond 25 juni Vier Podia in de Polders in Vierpolders! Naast een leuk kinderprogramma (vergeet niet om je aan te melden!) kun je deze avond heerlijk slenteren langs diverse binnen- en buitenpodia onder begeleiding van een gastvrouw/heer. Ze hebben uiteenlopende artiesten waardoor de optredens heel divers zijn. 

De optredens 

Ronald Anton en Leo Poldervaart nemen ons mee met hun verhalen en gedichten. Toneel is er van Toneelvereniging Sint Leonardus. Muziek wordt verzorgd door Jan Biesheuvel & the Land of Song, De Voorstraat en Uckly. Rusne Jakaityte speelt piano en MevrouwMeneer laten fijn cabaret horen. Voor ieder zit er dus wel wat bij!

Voor de kinderen 

Natuurlijk zijn ze de kinderen niet vergeten! Voor jullie hebben ze jongleren en nerfschieten georganiseerd. Hiervoor moet je je wel even aanmelden, doe dat meteen even door op de linken te klinken:
- Jongleren
- Nerfschieten
Vol = vol dus wacht niet te lang met het doorgeven van je naam!

Kaartverkoop 

Je kunt zaterdag 25 juni vanaf 18.15 uur voor € 5,- per persoon kaarten kopen in ’t Dijckhuis Vierpolders. Graag gepast en contant betalen. 18.50 uur sluit de kaartverkoop. De kinderactiviteiten jongleren en nerfschieten zijn gratis, je dient je daarvoor wel in te schrijven. Niet vergeten om dit te doen dus!

Gratis consumptie! 

Je toegangsbewijs heeft twee functies; de kleur van je kaartje geeft aan in welke groep je zit, het kaartje zelf vertegenwoordigt een gratis koffie, thee of limonade in te leveren in ’t Dijckhuis of in de kantine van de voetbal.

Zo verloopt de avond 

Na de openingsact om 19.00 uur vertrek je naar je eerste optreden onder leiding van een gastvrouw/heer. Bij het kopen van je ticket hoor je waar jouw groep zich in of rondom ’t Dijckhuis verzamelt om zo met jouw kleurgroep naar de eerste hoofdact te wandelen. Deze gastvrouw/heer leidt je de hele avond langs de diverse hoofd- en verrassingacts. Doordat ze een vrij strak tijdschema hebben vragen ze je medewerking om de gastvrouw/heer tijdig te volgen naar het volgende optreden zodat je niets hoeft te missen!

Het uitgebreide programma en meer informatie vind je uiteraard op onze website.

Uit de krant