Afbeelding
Pixabay

Oproep LTO Voorne-Putten voor grote landbouwmanifestatie

Algemeen 142 keer gelezen

Op woensdag 22 juni wordt in Stroe een grote landbouwmanifestatie georganiseerd tegen het kabinetsbeleid. Ze laten die dag extra duidelijk hun stem horen tegen de onrealistische stikstofplannen die zorgen voor een kaalslag op het platteland.

Voorne-Putten is mede door het Haringvliet omringt door Natura2000, de plannen hebben daarom ook grote impact op ons platteland van Voorne-Putten. Ook LTO Voorne-Putten roept haar leden op om bij deze dag aanwezig te zijn. Zo laten we samen een sterk landbouwgeluid horen.  

Vanaf Voorne-Putten zal er een bus vertrekken richting Stroe en vroeg in de ochtend, rond 4:00uur zullen er ook tientallen trekkers vertrekken vanuit Zuidland richting Stroe. 

Mocht u aanwezig willen zijn bij het vertrek van de trekkers of de bus, mee willen reizen of op een andere wijze hierover willen berichten, dan stellen ze dat zeer op prijs. 

Voor verdere praktische informatie kunt u contact opnemen met Marjet Boogaard (06-12325844) of Rosalinda van der Poel (06-10124510)

Voor een inhoudelijke reactie over waarom zij het belangrijk vinden om ook vanaf Voorne-Putten ons geluid te laten horen, kunt u contact opnemen met Kees Klok, voorzitter LTO Noord Voorne-Putten (06-12808825) of Marc van Bergeijk (06-51578675)

Uit de krant