Afbeelding
vacature

Commercieel medewerker binnendienst / telefonische verkoop

Algemeen 339 keer gelezen

In onze huis-aan-huiskranten en op de bijbehorende nieuwssites staan naast het lokale nieuws, de lokale ondernemers centraal. Als Medewerker Telefonische Verkoop beteken jij echt iets voor deze groep (vaak trouwe) klanten. 

Dat doe je door ondernemers (telefonisch) te informeren en enthousiasmeren over leuke acties, waarmee zij de doelgroep kunnen bereiken. Het voeren van leuke gesprekken staat hierbij centraal. Je werk bestaat voor het grootste deel uit telefonische verkoop. De overige tijd heb je contact met collega’s of werk je je administratie bij.

Je bent als Medewerker Telefonische Verkoop verantwoordelijk om zoveel mogelijk (potentiële) klanten te benaderen. Je hebt hierbij altijd een leuk project om vanuit te bellen, zoals onder meer de verschillende specials (Vacaturegids, Woonspecial, Koop Lokaal) die we aanbieden. Wanneer een klant deelneemt aan een actie, dan zorg je voor de verdere afhandeling. Van het inboeken van de order tot de afhandeling van het advertentiemateriaal. Door het persoonlijke contact bouw je met veel lokale ondernemers een band op.

- telstarmediagroep.recruitee.com


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant