Cadeautjes voor de juf en meester in overvloed bij de Wereldwinkel!
Cadeautjes voor de juf en meester in overvloed bij de Wereldwinkel!

Een cadeautje voor juf of meester van de Wereldwinkel

Algemeen 403 keer gelezen

Brielle - Het schooljaar is weer bijna ten einde. Hoera …vakantie, maar het betekent wel dat veel kinderen afscheid gaan nemen van hun juf of meester.  Het belang van een jaar lang lesgeven, opletten, aandacht geven en zo nu en dan een knuffel, is toch groot! En wie denkt nu later niet terug aan zijn of haar basisschooltijd!

Misschien is het leuk om nog even voordat de zomervakantie aanbreekt op een leuke manier afscheid te nemen van de leerkracht in de vorm van een kleine attentie.

Kan dan zo’n symbool van dank mooier zijn dan iets in de vorm van een Fairtradgeschenkje? De Wereldwinkel speelt daar graag op in. Kom maar eens kijken! Er zijn verschillende cadeautjes met kleine prijsjes, bijvoorbeeld versierde doosjes, gelukspoppetjes in verschillende maten en kleuren, boomstampotloodjes , notitieblokjes en kleine houten olifantjes.

Of wat denk je van een fotostandaardje gemaakt van kisi zeepsteen door beeldhouwers in Kenya. Ze zijn er in de vorm van verschillende dieren en er past een mooie kaart, foto of zelfgemaakte tekening in. Een cadeautje van de andere kant van de wereld helpt de mensen daar ook weer aan een betere toekomst!

De Wereldwinkel is op zondag 3 juli ook open van 1 tot 4 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant