Afbeelding
Koop Lokaal

Droomhuisfabriek timmert aan de weg op Voorne

Algemeen 1.005 keer gelezen

Heeft u plannen voor de bouw van een vrijstaande woning? Uniek ontworpen voor u aansluitend bij al uw persoonlijke wensen en stijl? Een huis dat zowel mooi als kwalitatief, duurzaam en toekomstbestendig is?

Architect Age Fluitman en bouwtechnoloog Tjibbe Rijpma geven samen leiding aan het team van het architectenbureau ‘Droomhuisfabriek’. Zij hebben ruime ervaring in het bebouwen van kavels en het bouwen van vrijstaande woningen met een scherp oog voor ruimtelijke kwaliteit. Uw woonwensen worden vertaald in een ontwerp toegespitst op de specifieke ligging van de kavel en met een verfijnde balans tussen licht, open ruimtes, niveaus en verbindingen tussen de ruimtes.

Projecten in Rockanje en Brielle

Na jarenlang gewerkt te hebben op het kantoor in Rotterdam, koos Tjibbe twee jaar geleden ervoor terug te keren naar Rockanje, de plek waar hij is opgegroeid, en er werd daar een tweede vestiging geopend. Het duo timmert nu niet alleen aan de weg in Rotterdam en omgeving, maar ook op Voorne. Twee projecten zijn afgerond in Brielle: aan de Eersteling (Bollaarsdijk) en in het Hof van Maerlant in Brielle. Drie projecten zijn nog in wording: in Rockanje aan de Duinzoom en de Torenweg en in Brielle in het Hof van Maerlant.

Ontwerp 

Samen spreken we uw ideeën door. Sommige onderdelen zult u tot in detail hebben uitgedacht. Bij andere ruimtes weet u wel wat uw doel is (bijvoorbeeld: ‘een lichte keuken’), maar niet precies hoe het er uit moet zien. Met creatieve oplossingen en schetsen zetten wij uw ideeën om in een ontwerp. Onze suggesties staan in dienst van uw wensen – en niet andersom. We denken met u mee over de kleinste details. Klanten zijn vaak positief verrast tijdens de eerste presentatie.

Punten die u minder interessant vindt, bijvoorbeeld de elektra, denken wij voor u uit. Bedenkt u zich? Een wijziging is zo gedaan. Dit geldt ook voor eerder gemaakte keuzes. Stel, u ziet bij de buren een steensoort die u toch mooier vindt: wij helpen u om een oplossing te vinden binnen uw budget. En u mag ons altijd bellen met vragen.

De virtuele maquette krijgt u mee naar huis. Zo kunt u op de computer nog eens rustig door uw droomhuis lopen. Terwijl u geniet van de voorpret, gaan wij aan de slag met constructeur en calculator. Aan het einde van dit proces presenteren wij u het volledige ontwerp én het totale kostenplaatje.

Bouwvoorbereiding

Als u de financiering rond heeft, gaan we de volgende fase in. De constructie wordt definitief doorgerekend en ook andere berekeningen worden gedaan zodat we de omgevingsvergunning kunnen aanvragen.

Samen denken we verder over verschillende afwerkingen van uw huis, van deurklink tot badkamertegel. Denk aan de kleur baksteen, het type vloer, type stucwerk, het aantal stopcontacten en waar het lichtknopje zit. Nadat al deze details zijn uitgewerkt en de materialen definitief zijn gekozen maken we de technische omschrijving waarin alles staat omschreven. Samen met de definitieve tekeningen vormen ze de basis waarop de aannemers die we geselecteerd hebben hun prijsaanbieding zullen doen.

Als eenmaal de prijzen binnen en gecontroleerd zijn, selecteren we de voordeligste aannemer en wordt een aannemingsovereenkomst getekend.

Bouwbegeleiding

Het is onze taak om te zorgen dat de bouw van uw droomhuis binnen het budget en de planning valt. Ook de contacten met de aannemer zullen wij grotendeels verzorgen. Uiteraard koppelen we constant terug naar u. Zo heeft u wel het overzicht, maar niet de zorgen!

Wij zijn lid van de Bond van Nederlandse Architecten.

Droomhuisfabriek Architecten BNA
www.droomhuisfabriek.nl
Tel. 0181 367722 / 010 2579937
info@droomhuisfabriek.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant