Dankzij het mooie weer, kon de activiteit buiten plaatsvinden
Dankzij het mooie weer, kon de activiteit buiten plaatsvinden

De Zonnebloem te gast bij Yuverta

Algemeen 2 keer gelezen

Brielle - Voor de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie, was de Zonnebloem afdeling Brielle te gast bij Yuverta voor een verrassingsbijeenkomst.

Bij aankomst zagen ze een lange tafel met krukken buiten in het zonnetje en op de tafel lagen allerlei “ingrediënten” voor het maken van een bloemstuk. Ze werden hartelijk welkom geheten door docent Leon Visee, daarna gingen ze met hulp van de leerlingen aan de slag. Tussendoor werden ze verwend met koffie, thee en lekkere koekjes.

Het eindresultaat was een prachtige bloemstuk dat zij mee mochten nemen naar huis. Na afloop kregen ze een heerlijk ijsje dat onder de koele bomen van Yuverta werd genuttigd.

De leerlingen gingen ook met de deelnemers bij de dieren kijken voor wie dat wilde en dat is altijd een leuk moment, in gesprek met de leerling en het zien van de huisdieren. Alles bij elkaar was het een hele mooie middag, waar volop werd gepraat en gelachen.

De Zonnebloem zegt heel veel dank aan de leerlingen voor hun zorgzame begeleiding en aan Leon voor zijn oprechte belangstelling voor een ieder. 

Voldaan zijn ze huiswaarts gegaan, met een nieuwe uitnodiging in het verschiet!

Uit de krant

Uit de krant