Burgemeester Rensen ging maandag op bezoek bij het 60-jarig bruidspaar Vink om hen te feliciteren (Foto: Wil van Balen)
Burgemeester Rensen ging maandag op bezoek bij het 60-jarig bruidspaar Vink om hen te feliciteren (Foto: Wil van Balen) Wil van Balen

Felicitaties voor diamanten bruidspaar Vink-Driehuis

Algemeen 388 keer gelezen

Brielle - Ton (84) is geboren en getogen in Brielle en Annie (82) in Oostvoorne. Ze kennen elkaar van kinds af aan, omdat hun families goed met elkaar bevriend waren.

Na hun trouwen ging het stel in Brielle wonen. In die tijd werd de wijk Rugge gebouwd en daar kochten ze hun eerste huis. In de loop der jaren hebben ze op meerdere plekken gewoond en sinds november vorig jaar wonen ze in een nieuwbouw appartement in Rugge. Het echtpaar runde jarenlang hun eigen bedrijf Garage Vink aan de Nobelstraat, waar ze boven woonden. Een echt familiebedrijf, want het bedrijf ging al van start in 1912. Ton was de derde generatie. Nu wordt het gerund door hun oudste zoon, de vierde generatie dus, en is het bedrijf gevestigd op industrieterrein ‘t Woud. Het echtpaar heeft twee zonen en drie kleindochters. Het feest is gevierd bij Badlust op het strand van Rockanje met werkelijk prachtig weer.

Het echtpaar heeft altijd een zeilboot gehad en toen Ton op zijn 63e met pensioen ging, zijn ze gaan reizen. Drie, soms wel vier maanden waren ze dan onderweg. Nu doen ze het wat rustiger aan, al reizen ze nog steeds veel, maar dan met de caravan. Onlangs maakten ze zeven weken lang nog een rondreis door Spanje. Toch blijft het zeilen trekken: ‘Wie weet komt er toch nog wel weer een zeilboot, je weet het maar nooit’, aldus Annie.

Uit de krant

Uit de krant