Afbeelding

Streep door evenementen Duinhuisjes

Algemeen 659 keer gelezen

Rockanje - Tot hun grote spijt moet Openlucht Museum De Duinhuisjes mededelen dat de Streekwarendag van 13 augustus is komen te vervallen. De Streekwarendag, die al eerder een week vervroegd was, kan nu helaas definitief geen doorgang vinden.

Tevens kondigen zij bij deze aan dat ook de Winterfair, gepland op 27 november, door organisatorische omstandigheden geannuleerd wordt.

Zij betreuren de gang van zaken ten zeerste. Ook zij hadden het graag anders gezien. Ze hopen dat ze u volgend jaar weer op een van hun evenementen mogen verwelkomen. De Kindermiddagen en Levende Geschiedenis gaan overigens wel door. Tevens willen zij u graag nog attenderen op een geweldig optreden van het accordeon club Risoluto op 14 augustus a.s. tijdens de reguliere openingstijden.

Graag wijzen ze u erop dat ze wel te bezoeken zijn op hun reguliere openingstijden. In de zomermaanden op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen van 13.30 uur tot 16.30 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hvwv.nl.

Uit de krant