In de Wereldwinkel worden veel unieke producten verkocht
In de Wereldwinkel worden veel unieke producten verkocht

Wat koop je in de Wereldwinkel?

Algemeen 252 keer gelezen

Brielle - Wereldwinkel Brielle heeft een verrassend aanbod unieke, net -even-anders producten die handgemaakt zijn en ingekocht worden volgens de Fairtrade normen.

Koffie, thee, chocola en leuke cadeaupakketjes zijn er ook te vinden. Het doel van de vrijwilligers die er werkzaam zijn is geen winst maken, maar aandacht vragen voor Fairtrade en meer omzet maken in de eerlijke handel van de zilversmeden, de pottenbakkers, de wevers, de koffieboeren en alle andere producenten in landen uit Afrika, Zuid-en Midden-Amerika en Azië.

Doordat we bij de Wereldwinkel voor producten, die op een eerlijke en duurzame wijze zijn gemaakt, een eerlijke prijs betalen kunnen de producenten een menswaardig bestaan opbouwen. We kunnen zo bijdragen aan een goed huis, goede voeding, scholing voor kinderen en betere medische voorzieningen. Het devies luidt: ‘Kopen in de Wereldwinkel, de leukste manier om iets te veranderen in de wereld’.

Het lijkt nog ver weg, maar ook al in verband met kerstpakketten zijn er binnenkort in de winkel een paar samengestelde pakketten te bekijken om een keuze te maken, maar zelf iets leuks samenstellen is ook altijd mogelijk. In de winkel met de blauwe markies op Voorstraat 73 ben je op de juiste plaats! Welkom elke dag van de week tussen 10 en 5 uur en op de eerste zondag van de maand tussen 1 en 4 uur.

Uit de krant