Afbeelding
Wil van Balen

Nog één Geuzenmarkt te gaan

Algemeen 16 keer gelezen

Brielle - In de vakantieperiode is er elke woensdag tot en met 17 augustus, een gezellige zomermarkt in de binnenstad van Brielle. Afgelopen woensdag vond onder een stralend zonnetje de een na laatste plaats in de binnenstad. 

 Woensdag 17 augustus is de laatste van de zes en naast het gebruikelijke aanbod, zijn er ook boeken, kunst, antiek en curiosa te vinden. Lekker struinen en neuzen kan dus volop! De markt is van 10.00 tot 17.00 uur en natuurlijk zijn ook alle winkels en horeca open.

PAARDENTRAM

De paardentram rijdt deze zomer op woensdagen (tijdens de geuzenmarkten), op vrijdagen én op zaterdagen (maar ook op andere dagen, kijk hier voor de tram-agenda). Je kunt op twee plaatsen opstappen; namelijk op het parkeerterrein/ evenemententerrein Thoelaverweg om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur en op de Markt. Op de laatstgenoemde plaats staan de opstaptijden aangegeven op de aanwezige klok.

Een rondrit duurt ca. 25 minuten en de gastheer/ vrouw vertelt graag wat meer over de geschiedenis van Brielle en wijst je op de bezienswaardigheden. De kosten zijn: € 3,50 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen t/m 17 jaar. De paardentram is rolstoel toegankelijk.

Fotografie: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant