Afbeelding
MdN

Met de Brielse Huiskamer naar Ger Vos Live in concert!

Algemeen 630 keer gelezen

Na het grote succes van voorgaande, steeds uitverkochte edities, maakt Rotterdam zich op voor de jubileumeditie van ‘Ger Vos Live In Concert –Feeling Good Tour 2022’.

Societyzanger en entertainer Ger Vos zal weer groots uitpakken met deze tiende editie in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op maandag 28 november aanstaande. De Brielse Huiskamer heeft voor Brielle dit jaar de organisatie voor de ouderen op zich genomen en o.a. de Jumbo sponsort de bus hiervoor.

Traditioneel op de laatste maandag van november brengt Ger, zoals u van hem gewend bent, memorabele klassiekers ten gehore onder muzikale begeleiding van Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics. Gastartiesten in voorgaande edities waren Lee Towers, Margriet Eshuijs, Hans Klok, Mariska van Kolck en George McCrae en Oscar Harris. Wie de gastartiest(en) voor dit jaar zijn, blijft nog even een verrassing!

Natuurlijk gaan we in 2022 weer op de bres voor onze Gouden Generatie!

De combinatie van het zakenleven en met hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze ‘Gouden generatie’ maakt het jaarlijks mogelijk zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond uit. Daarom worden dit jaar balkon1 en 2 gereserveerd voor de eenzame ouderen én hun begeleiders uit Rotterdam, Rockanje, Hellevoetsluis, Maassluis, Zwartewaal en Brielle.

Uit de krant

Uit de krant