Jesse Langendoen slaagde er niet in om te scoren voor Zwartewaal in de derby met Abbenbroek (Foto: Wil van Balen) Foto :Wil van Balen

Vierpolders pakt punt, Zwartewaal en Rockanje niet

Algemeen 321 keer gelezen

Vierpolders/Zwartewaal/Rockanje – Vierpolders hield afgelopen zaterdag een punt over aan de thuiswedstrijd tegen victoria ’04: 2-2. Zwartewaal en Rockanje werden in eigen huis geklopt door respectievelijk Abbenbroek (1-2) en ’s Gravendeel (1-2).

‘We kwamen door twee goals van Stef Mansveld op een 0-2 voorsprong,’ zag Vierpolders-spits Jesper Lakerveld, die de wedstrijd van Vierpolders tegen Victoria’04 gedwongen door gekneusde ribben vanaf de kant moest volgen. ‘Het ging mis toen Victoria de 2-1 maakte en het initiatief naar zich toe trok. Ze waren na rust feller en pakten terecht een punt.’

Tekort
Zwartewaal-trainer Dave de Jong stelde terecht dat zijn ploeg een punt had misgelopen tegen Abbenbroek. ‘Twee fouten bij ons resulteerden in de eerste helft direct in twee goals voor Abbenbroek,’ aldus De Jong. ‘Na rust waren we beter, maar we kwamen niet verder dan de goal van Santino Langendoen.’

Puntje
Ook trainer Ad Reijtenbagh was van mening dat Rockanje tegen ’s Gravendeel een puntje had verdiend. ‘Na de 1-2 van Noah Kompanje kreeg Senna Langedoen twee grote kansen op de gelijkmaker,’aldus Reijtenbagh. ‘Jammer genoeg viel die niet.’