De aanwezigen deden enthousiast mee
De aanwezigen deden enthousiast mee

Mantelzorgers genieten van optreden Poositivoos

Algemeen 280 keer gelezen

Brielle - Een lach een traan en de nodige herkenning, dit alles was samengevat in een mooie voorstelling voor de Mantelzorgers. Jaarlijks, in het kader van de dag van de Mantelzorg, worden de Mantelzorgers namens de gemeente Brielle in het zonnetje gezet. Dit jaar hadden de Mantelzorgers met elkaar gekozen voor een optreden van de Poositivoos.

De spelers van theatergroep ‘De Poositivoos’ wisten met hun enthousiasme en soms hilarische acts alle aanwezigen aan het lachen te maken. De aanwezigen deden enthousiast mee tijdens de mooie liedjes die speciaal voor hen geschreven en gezongen werden. Na het optreden kon er nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Mantelzorger bent u als u meer dan drie maanden acht of meer uur per week belangeloos voor een ander zorgt. Zonder vrijwillige inzet van hen zou de wereld er een stuk minder mooi uit zien.

Herkent u zich in de rol van Mantelzorger en wilt u er volgend jaar ook bij zijn? Mocht u meer informatie willen over de Mantelzorgsalon, neem dan contact op met Welzijn Ouderen. 

U kunt hen bereiken op telefoonnummer 0181-728281 van 10.00 tot 13.30 uur.

Uit de krant

Uit de krant