Afbeelding
Curly & Straight vk

Een verfrissende taal-douche in het BREStheater

Algemeen 315 keer gelezen

Brielle - Cabaretier Erik Muiswinkel komt naar BREStheater! Met zijn voorstelling Moojen ligjes in de lugt, zet Erik Muiswinkel je samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts onder een anderhalf uur durende verfrissende taal-douche!

Met zijn nieuwe voorstelling laat Van Muiswinkel goed zien dat taal van alle tijden is en van iedereen! Taal is niet alleen van virtuozen als Drs P, Jeroen van Merwijk of Johan Hoogeboom… de taal is ook van de zesjarige heldin die net leert lezen en schrijven, en van Willem van Hanegem en van Geert Wilders en van Sifan Hassan. De taal reikt van de straat waar ‘ie elke dag opnieuw gemaakt wordt.

De taal is van de generatie Elsschot, Reve en Carmiggelt, net zo goed als van De Jeugd van Tegenwoordig, en van Erik van Muiswinkel zelf. Het gaat dus echt om de schoonheid van de taal en niet zo zeer om de spelling!

Is taal echt je ding? Koop dan direct je kaartje en maak je maar klaar voor een heerlijke taal-douche.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van BREStheater en bij de theaterkassa in DukdalfBRES (openingstijden woensdagmorgen van 10.00- 13.00 en vrijdagmiddag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant