Afbeelding

Gipsy Folk-Jazz in ‘t Kont van het Paard

Algemeen 613 keer gelezen

Brielle - Op zondag 12 februari begroet FolkClub Brielle voor de tweede maal het Vlaamse duo Nomad Swing. Vorig jaar beten deze muzikanten de spits af na de lockdown. Het geringe aantal bezoekers genoot met volle teugen, maar was van mening dat Nomad Swing het verdiende om voor meer bezoekers te kunnen spelen. Vandaar de gedachte “op herhaling”.

“Nomad Swing” bestaat uit een tweetal gepassioneerde muzikanten met liefde voor muziek uit de jaren twintig tot vijftig. Ine Smet en Seppe van Tilborg van “Nomad Swing” verkennen naast jazz & blues ook andere horizonten met muziek die hen inspireert, bevrijdt, verzacht en verbindt. Met Django Reinhardt, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sidney Bechet (en zoveel anderen) als grote voorbeelden brengen ze een gevarieerd en kleurrijk repertoire op een persoonlijke manier. De groep ontstond in 2008 rond het duo Seppe Van Tilborg (sologitaar) en Ine Smet (zang en accordeon).

Het concert van “Nomad Swing” vindt plaats op zondag 12 februari in de thuisbasis van FolkClub Brielle, Café ‘t Kont van het Paard, Kaatsbaan 1-3. Het concert begint om 15.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel “Hoofdstuk EEN”, Nobelstraat 16 te Brielle en tegen contante betaling bij de ingang. Reserveren kan ook telefonisch (06-30369348) of via de email: folkclubbrielle@outlook.com. De entreeprijs bedraagt 12 euro, inclusief een kopje koffie of thee.

In maart bezoekt de groep “Tip Jar” onze vestingstad. Deze groep brengt een aanstekelijke mix van Americana en folkmuziek.

Op de website www.folkclubbrielle.nl is alle informatie over FolkClub Brielle te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant