Afbeelding

Zwaan in nieuwe wapen van OBS De Tiende Penning

Algemeen 614 keer gelezen

Vierpolders - OBS De Tiende Penning staat voor Natuurlijk Goed Onderwijs! Goed onderwijs in een natuurlijke omgeving. Daarom is eind 2022 ook begonnen met het vergroenen van het schoolplein, maar ook de huisstijl van school heeft een metamorfose ondergaan.

Illustrator Peter Guldemond heeft zijn creatieve vertaalslag en kennis over de belevingswereld van kinderen en jongeren gebruikt om een levendig en helder ontwerp te maken. In overleg met de leerlingenraad en het team is de uiteindelijke huisstijl tot stand gekomen.

Sandra Bijleveld, directeur van de school, vertelt enthousiast: “Wij zijn een basisschool midden in de polders met een rijke historie en daar zijn wij trots op! Ons wapen van de school vertelt dat ook. Het wapen van De Tiende Penning heeft natuurlijke kleuren en een frisse uitstraling. De zwaan is een graag geziene en waardige gast in de polders en staat voor liefde en trouw. Daarom is de zwaan het symbool van De Tiende Penning. Hij staat voor liefde en trouw aan de kinderen van De Tiende Penning. Loyaal en inspiratief laten we onze kinderen opbloeien tot een vaardig, waardig en aardig persoon!”

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Op www.obsdetiendepenning.nl is alle informatie over school terug te vinden. Ook ouders die op zoek zijn naar een geschikte school voor hun kind, vinden op de nieuwe website uitgebreide informatie over OBS De Tiende Penning. Via de website is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding door school.

Uit de krant