Joël Kroon scoorde drie keer voor Zwartewaal in de met 2-4 gewonnen uitwedstrijd bij GOZ. (Archieffoto: Wil van Balen).
Joël Kroon scoorde drie keer voor Zwartewaal in de met 2-4 gewonnen uitwedstrijd bij GOZ. (Archieffoto: Wil van Balen).

Zwartewaal wint, nederlagen voor Rockanje en OVV

Algemeen 470 keer gelezen

Mijnsheerenland/Rotterdam/Ouddorp - Zwartewaal won het beladen degradatieduel in de vierde klasse F bij GOZ met 2-4. Rockanje verloor in Ouddorp van WFB en OVV ging in Rotterdam met 3-1 onderuit bij Victoria ‘04.

Joël Kroon was met drie goals de grote man bij Zwartewaal dat door de 2-4 zege bij GOZ een gaatje sloeg van drie punten met deze directe concurrent in de strijd tegen degradatie. Kevin Noordzij completeerde in Mijnsheerenland de productie van de ploeg van trainer Dave de Jong.

Buitenspel
‘De eerste goal van Victoria was buitenspel,’ zag OVV-trainer Marcel Langeveld. ‘Maar de scheids keurde hem goed. De 2-1 van Victoria was een hoekschop die direct binnen draaide. Mocht eigenlijk niet gebeuren. We stonden met zijn drieën bij de eerste paal...’
Maikel Hagers redde met het binnenschieten van een slim door Pascal van Hulst in zijn voeten gelegde vrije schop de eer van OVV in Rotterdam.

Tegen
‘Het zit momenteel even een beetje tegen,’ aldus Rockanje-trainer Ad Reijtenbagh. ‘Waar de ballen tot op een week of twee geleden vaak net goed vielen voor ons, daar vallen ze nu steeds verkeerd. Het is niet anders. Gewoon wachten tot het tij weer in ons voordeel keert.’
Noah Kompanje redde de eer voor Rockanje in Ouddorp.

Uit de krant