Afbeelding

CBS Anker genomineerd voor een ANWB Verkeersplein!

Algemeen 1.371 keer gelezen

Brielle -  “De kinderen van CBS Anker roepen alle inwoners van Brielle, maar eigenlijk van heel Voorne aan Zee op, om te stemmen! CBS Anker is namelijk genomineerd voor een ANWB Verkeersplein, zodat de kinderen in een veilige omgeving ervaring kunnen opdoen met verschillende verkeerssituaties.

“Om het verkeersplein te winnen, is het belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen werven,” vertelt Juf Inge van de kleutergroep 1/2B. “De ANWB stelt in alle provincies één verkeersplein beschikbaar. Maar dankzij de samenwerking met ROV Zuid Holland worden in deze provincie maar liefst in totaal zeven ANWB Verkeerspleinen weggegeven. Provincie Zuid-Holland bestaat uit zeven bestuurlijke regio’s. In elke regio wordt één winnaar gekozen, dus is het heel belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, want hoe meer stemmen we als school verzamelen, hoe groter de kans is dat op ons schoolplein tijdens de zomervakantie een ANWB Verkeersplein aangelegd wordt. DUS STEM OP ONS!” 

De kinderen van CBS Anker zijn er klaar voor en gaan langs grootouders, buren en familieleden om zoveel mogelijk stemmen op te halen. Helpt u ook mee? Stemmen kan vanaf nu tot uiterlijk 26 mei op via anwb.nl/wineenverkeersplein 

Namens de kinderen van CBS Anker bedankt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant