Het twirlteam van Libertatis Primitae
Het twirlteam van Libertatis Primitae

Demonstratie Twirlen Libertatis Primitiae in wijk Nieuwland

Algemeen 448 keer gelezen

Brielle - De twirlers van Libertatis Primitiae geven a.s. vrijdag 26 mei, bij goed weer, een demonstratie Baton Twirlen in de wijk Nieuwland. De demonstratie begint om 19.15 uur op het grasveld aan de Heemraad en duurt ongeveer tot 20.15 uur.

Tijdens deze demonstratie zal er getwirled worden met 1 baton maar ook met 2 en 3 batons. Het twirlteam zal hun show laten zien en ook onze jongste twirlers zullen een show met attributen laten zien. Madelief van der Ende zal spectaculair 3-baton laten zien. Madelief is Nederlands Kampioen 3-baton en heeft met Pasen deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen in Italië.

Na de demonstratie is er voor diegene die belangstelling hebben in twirlen de gelegenheid om het zelf ook even te proberen. De twirlers zullen je daarbij helpen. Neem gezellig een stoel of een kleedje mee om te genieten van alle optredens van de twirlers van Libertatis Primitiae. De Bigband & Percussieband van Libertatis geeft, bij goed weer, a.s. woensdagavond 24 mei een live optreden bij de “Jeu de Boules” baan aan de Dijkgraaf ook in de wijk Nieuwland. Het optreden begint om 19.30 uur en duurt ongeveer drie kwartier.

Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.libertatisprimitiae.nl of volg hen op facebook of instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant